Whirlpool  Algemeen Whirlpool  Algemeen Whirlpool  Algemeen

Het Hydromassagesyteem bestaat uit 3 systemen

Het HYDRO-systeem

Water & Lucht
Massage

Bij een HYDRDREAMING-massagesysteem wordt het badwater door een krachtige pomp aangezogen en door 6 of meerdere hydrojets terug in het bad gestuwd. De HYDRODREAMING-massagesystemen zorgen voor een krachtige en stimulerende massage, precies daar waar U er het meest behoefte aan heeft. De HYDRODREAMING-systemen zorgen voor een betere doorbloeding van de weefsels en verlichten pijnlijke spieren na een vermoeiende dag. Door zelf de verhouding water-lucht te regelen kan het massage-effect nog verhoogd worden.

Het AIR-systeem

Lucht
Relaxatie

Bij een HYDRODREAMING-AIR-systeem wordt er door een compressor verwarmde lucht geblazen door 12 of meerdere in de bodem geplaatste injectoren. De intensiteit wordt als zeer licht en ontspannend aangevoeld. De verhoogde zuurstofopname stimuleert de bloedsomloop en verlost u van uw stramme gewrichten.

Het COMBI-systeem

Massage & Relaxatie

Bij een COMBI-systeem wordt het HYDRO-en het AIR-systeem samen in uw bad gebouwd, ze blijven wel afzonderlijk bedienbaar. Hier worden de beide systemen perfect samengebouwd om een ultieme verwenning te verzekeren.

S.I.E.C BVBA - Walenstraat 63/D - 3500 Hasselt - Telefoon: +32 (0)11 81 77 61Design & CMS by Deltacom
NL     FR     Dislaimer | Sitemap