Whirlpool  Bediening & Onderhoud

Bediening

Pneumatische bediening

Hier kan zowel een Hydromassage -als een Airsysteem bediend worden met een simpele pneumatische drukknop. De hoeveelheid toegevoegde lucht kan worden bepaald aan de hand van een op het bad geplaatste regelknop (aircontrol). Het airsysteem is heir echter niet regelbaar!

Whirlpool  Bediening & Onderhoud

Electronische bediening

Hier kunnen beide systemen, samen of apart bediend worden door een simpele druk op een tiptoets.
Bij het Hydrosysteem wordt de hoeveelheid toegevoegde lucht bepaald door een op het bad geplaatste regelknop (aircontrol).
Bij het Airsysteem kan de hoeveelheid lucht elecktronisch worden aangepast.

Whirlpool  Bediening & Onderhoud

Hygiëne

Naspoeling

Na het ledigen van het bad drukt men op een toets, waardoor er leidingwater door het systeem zal stromen en zo eventuele resten van zeep of ontsmettingsproduct uit de leidingen verwijderd.

Ontsmetten

Het is ten zeerste aangeraden uw bad op regelmatige tijdstippen te ontsmetten. Dit met een speciaal ontwikkeld product voor het reinigen van whirlpoolsystemen, massage -en spabaden.
Afhankelijk van de gebruiksintensiteit en waterhardheid adviseren wij met een interval van 4-6 weken het whirlpoolsysteem te reinigen.
Voor meer uitleg over het door ons ontwikkelde product ' Whrilpool Cleaner ' kijkt u best onder het menu ' Onderhoud'.

Het grote voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen worden verwijdert zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

S.I.E.C BVBA - Walenstraat 63/D - 3500 Hasselt - Telefoon: +32 (0)11 81 77 61Design & CMS by Deltacom
NL     FR     Dislaimer | Sitemap